Michael, direktør
Kunde i Norm Invest

Sikkerhed

En investeringsløsning med sikkerhed i højsædet

Med Norm Invest er du sikret en investeringsoplevelse, hvor sikkerhed og gennemsigtighed går hånd i hånd. Investér med ro i sindet, vel vidende at dine midler og værdipapirer er i sikre hænder.

Kom i gang

Din sikkerhed i Norm Invest

Hos Norm Invest er sikkerhed højeste prioritet. Vi tilbyder en service, der er lige så sikker som at investere gennem din bank.

Sikker opbevaring af kontanter og værdipapirer med Saxo Bank

Dine kontanter og værdipapirer bliver opbevaret på din egen konto hos vores partnerbank, Saxo Bank.

Beskyttet af Garantiformuen

Dine kontante midler er beskyttet under Garantiformuen, hvilket sikrer dig tryghed på linje med den du har i din egen bank.

Dine værdipapirer - din ejendom

Selv i tilfælde af at Norm Invest eller Saxo Bank må lukke, er dine værdipapirer stadig dine. De er adskilt fra virksomhedens aktiver og sikret mod finansielle risici.

Godkendt af Finanstilsynet

Norm Invest er et godkendt Fondsmæglerselskab under tilsyn af Finanstilsynet.

2 milliarder investeret

Norm Invest har eksisteret siden 2015 og håndterer pt. over to milliarder kroner i investeringer for vores kunder.

4,8 stjerner på  Trustpilot

Vores kunder er rigtig glade for os. Faktisk så glade at de giver os 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot med over 700 anmeldelser.

Vi beskytter dine investeringer

Hos Norm Invest tager vi sikkerhed alvorligt og har etableret robuste systemer for at sikre dine værdier. Dine kontanter og værdipapirer bliver opbevaret på din egen konto hos vores partnerbank, Saxo Bank. Dine kontante midler er beskyttet af Garantiformuen, hvilket giver dig den samme tryghed som i din egen bank, og dine værdipapirer er stadig dine hvis vi eller Saxo Bank må lukke. Som et godkendt fondsmæglerselskab under tilsyn af Finanstilsynet, opretholder vi højeste standarder for drift og sikkerhed. Vi er en dansk virksomhed som startede i 2015, og vi forvalter pt. over 2 milliarder kroner for vores kunder.

Et dedikeret team der holder øje med din formue

Vi er et team med mange års erfaring indenfor investering. Teamet og ejerne har tilsammen mere end 10 millioner kr. investeret igennem Norm Invest.

Anders Hartmann - Administrerende direktør

Er du klar til at komme i gang med en moderne investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628