Norm Wealth
Digital formueforvaltning med Norm Wealth

Til dig med en investérbar formue på mindst 2 mio. kr. i frie midler, virksomhedsmidler eller pension. Norm Wealth er private ban­king uden de høje omkost­ninger.

✅     Testvinder - højeste afkast

Norm Invest er blevet kåret til bedst i test af Euroinvestor i 2024 med det højeste afkast

Derfor skal du vælge Norm Wealth

En datadrevet investeringsstrategi

Vores investeringsrådgivning er baseret på en grundig og personlig plan for dine aktiver. Vi sørger for at kortlægge din risikotolerance, din tidshorisont og dine mål og ønsker for din formue, hvilket omsættes til en investeringsplan, som tager udgangspunkt i netop dig og din situation. Norm Invest modtager ikke nogen form for provision og vores eneste betaling er det honorar, vi modtager fra dig. Det gør, at vi altid arbejder ud fra dine interesser.

Grundprincipperne i vores investeringsmetodik er passiv og langsigtet investering med den rette balance mellem aktier, som forventes at give et højere afkast, og obligationer, som historisk set har været garant for stabilitet. Vi har en historik med at levere stærke afkast, som understøtter værdien af vores rådgivning. Værdien i en investering skabes ikke fra dag til dag, men over en længere periode. Det er netop det vi arbejder på, at du får gavn af. Vi opererer på en langsigtet basis i og med at kortsigtede spekaulationer eller markedstiming sjældent kan betale sig i forhold til omkostninger og risiko. Derfor fokuserer vi altid på at minimere porteføljerisikoen og samtidig levere gode afkast over tid.

Sådan er dit kundeforløb med Norm Wealth

Start med et uforpligtende introduktionsmøde

1

Få en introduktion til Norm Wealth, hvor en af vores investeringskonsulenter kan fortælle om vores løsning og svare på evt. spørgsmål du måtte have.

De fleste af vores kunder foretrækker at tage introduktionen på telefon eller onlinemøde, men hvis du ønsker det, kommer vi naturligvis gerne til dig, eller inviterer på en kop kaffe på vores kontor på Christianshavn i København.

Book en introduktion

Få en
investeringsplan

2

Du svarer på en række spørgsmål, så vi kan give dig en skræddersyet investeringsplan, hvor vi stiller skarpt på din tidshorisont, risikovillighed og personlige præferencer.

Få en investeringsplan

Vi gennemgår din plan og sammenligner gerne vores pris og resultater med din nuværende løsning

3

Vi sidder klar til at hjælpe dig trygt i gang, når du er klar til at investere.

Hvis du ønsker det, laver vi gerne en objektiv sammenligning på omkostninger, risiko og historisk afkast, så du kan se hvordan Norm Invest performer overfor din nuværende løsning. Vi er eksperter i at finde de skjulte omkostninger som fx din bank eller nuværende rådgiver opkræver uden du opdager det. Ofte kan disse omkostninger være dobbelt så store som man tror. En sammenligning hjælper med at vise, hvad du har mistet og endnu vigtigere, hvad du vil miste i fremtiden.

Book en sammenligning

Du får en personlig investeringskonsulent

4

Når du vælger at investere gennem   Norm Invest, får du tilknyttet en personling investeringskonsulent, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Vi taler dansk, og vi er altid til at få fat på via telefon, email eller chat.

Udvidet rapportering på investeringen

5

Dig eller din revisor får altid det I skal bruge.

Hvis der er behov for det, trækker vi gerne øvrige rapporter, hvad end du vil have mere indsigt i din investering, eller mangler dokumentation til dit regnskab.

Løbende sparring og statusmøder

6

Vi tilbyder løbende sparring og statusmøder med din investeringskonsulent

Du kan enten få faste (f.eks. årlige) statusmøder med din investeringskonsulent, hvor I tager temperaturen på din investering, eller booke møder efter behov.

Book dit intromøde eller kom i gang med en investeringsplan

Book en introduktion hvis du vil høre mere, eller gå direkte til at få en personlig investeringsplan, hvis du er klar til at komme i gang med en moderne investeringsløsning.

" Jeg har benyttet mig af Norm Invest gennem min virksomhed i flere år og har kun godt at sige om deres investeringsprodukt. Det passer perfekt til mig med muligheden for at indbetale løbende og udbetale få gange efter behov, når der skal betales større beløb til eks. moms eller skat. Afkastet har også været mange gange højere end bankernes (børneopsparing, puljeinvest og markedsrente) og slået mine egne investeringer med længder. Deres profiler gør det til en tryg investering, som jeg fortsat vil benytte mig af "
- Lasse B. - 20. december 2023

Gå i dybden med vores strategi i Norm Invests investeringswhitepaper

I vores whitepaper får du en dybdegående beskrivelse af vores investeringsplaner og risikoprofilering, valg af aktivklasser, udvælgelse af ETF'er og mere.

Hent whitepaper
Vi arbejder med data og ikke mavefornemelser

Jesper Rangvid & Ken Bechmann

Mange investeringer med høje omkostninger, har historisk set haft lav performance.

Morningstar analyse af aktive danske aktiefonde

Der er en klar tilbagegang i andelen af danske aktivt forvaltede aktiefonde, som slår deres benchmark og der er forsvindende få fonde med signifikant positivt merafkast.

S&P Index Versus Active® Scorecard

98 % af aktive fonde på tværs af mange europæiske kapitalforvaltere, heriblandt danske aktive fonde, har underperformet deres benchmark fra juni 2013 til og med juni 2023.

Norm Wealth referencer

Thomas Jensen

Direktør

"Jeg valgte Norm Invest på grund af deres uvildighed. Hos bankerne kan det være svært at skelne mellem rådgivning og salg. Hos Norm Invest var det tydeligt, at jeg var i trygge hænder."

Rolf Garde

CEO, Advisor, Business Angel

"Efter at have solgt min virksomhed, skulle jeg finde nogen til at varetage min investering. Valget faldt på Norm Invest og jeg har ikke set mig tilbage siden."

Mød dine kontaktpersoner
Er Norm Wealth det rigtige for dig? Kontakt os og hør mere

Book en tid for en introduktion eller kontakt vores direktør Anders Hartmann direkte på aha@norminvest.com eller +45 7196 9628.

FAQ

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628