Claus, ledelseskonsulent
Norm Wealth kunde

Wealth

Norm Wealth

Til dig med en formue på mindst 2 mio. kr. Private Ban­king uden de høje omkost­ninger. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Kom i gang

Hvem er du?

Norm Wealth er for dig med en formue på mindst 2 mio. kr., hvad end din formue står i en pension, et selskab, under virksomhedsskatteordningen eller som frie midler på din private konto.

Hvem er vi?

Norm Invest er din partner i investeringsverdenen. Vi tilbyder transparente, lave omkostninger på bred og langsigtet investering i ETF'er med aktier og obligationer. Vi har hjulpet flere tusind danskere til at få lavere omkostninger på deres investeringer.

Få flere fordele med Norm Wealth

Med Norm Wealth får du endnu lavere omkostninger og en dedikeret personlig kontaktperson, der prioriterer dig og dine spørgsmål.

Lavere omkostninger

Modsat Private Banking inviterer vi dig ikke i Tivoli eller en tur i teatret. Til gengæld kan du selv vælge, hvad de sparede omkostninger skal bruges på. Hvis du har mindst 7,5 mio. kr. investeret hos os er der mulighed for at forhandle en endnu lavere pris.

Introduktionsmøde

Inden du investerer tilbyder vi at holde et møde, hvor du bliver grundigt introduceret til Norm Invest samt hvordan vi kan hjælpe dig.

Investeringsanalyse

Er du allerede investeret i dag, tilbyder vi en gennemgang af din portefølje. Her kigger vi bl.a. på afkast, risiko og omkostninger. Så har du lidt at sammenligne med.

Personlig investeringskonsulent

Som Norm Wealth kunde får du en personlig kontaktperson, der prioriterer dine henvendelser.

Høj indlånsrente på kontantindskud

Hvis du ikke ønsker at vi investerer hele dit indskud, får du høje indlånsrenter på kontantindskud på op til 2,73% uden binding. Kontakt os for at høre mere.

Udvidet rapportering

Hvis du har behov, trækker vi gerne øvrige rapporter, hvad end du vil have mere indsigt i din investering, eller du mangler dokumentation til dit regnskab.

“Jeg valgte Norm Invest på grund af deres uvildighed. Hos bankerne kan det være svært at skelne mellem rådgivning og salg. Hos Norm Invest var det tydeligt, at jeg var i trygge hænder.”

Thomas Jensen
Direktør

Et dedikeret team der holder øje med din formue

Vi er et team med mange års erfaring indenfor investering. Teamet og ejerne har tilsammen mere end 10 mio. kr. investeret.

Kontakt os og hør mere

Book en tid for en introduktion eller kontakt vores direktør Anders Hartmann direkte på aha@norminvest.com eller +45 7196 9628.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628