Anders Hartmann
Direktør, Norm Invest

Om os

En moderne investerings­løsning

Norm Invest er automatisk investering tilpasset præcis til dig

  • Norm Invest er en moderne investeringsvirksomhed, der har revolutioneret den traditionelle tilgang til investering. Vi er grundlagt i 2015 i Danmark som en direkte reaktion på de uigennemskuelige vilkår og ofte høje priser i traditionelle banker og investeringsforeninger. Vi tilbyder en enkel, ærlig og fornuftigt prissat investeringsløsning.

    Vi mener ikke det behøver kræve dyre rådgivere, komplekse platforme eller masser af tid at investere. Ved at anvende en Nobelprisvindende investeringsmodel og tilbyde en række nøje udvalgte ETF'er, sikrer vi den rigtige investeringsstrategi, der er tilpasset præcis til hver enkel kunde.

    Det kalder vi bekymringsfri investering.

    Book introduktion

Norm Invest er...

Automatisk

Investering tager tid, men det behøver ikke være din tid. Vi investerer automatisk for dig ud fra din personlige investeringsprofil.

Intelligent

Vores service bygger på en gennemtestet model og er fuldstændig datadreven. Vi lader intet være op til gæt og gode fornemmelser.

For alle

Vi har en let og brugervenlig platform, der gør alle i stand til at investere med samme strategi, som succesrige investorer har gjort i mange år.

Ærligt

Alle vores porteføljer er sammensat uden interessekonflikter, og vi modtager ingen provision. Der er ingen skjult dagsorden, og vores anbefalinger er altid i kundens bedste interesse.

Teamet

Vi er et team med mange års erfaring indenfor formuepleje og vellykkede digitale tjenester. Teamet og ejerne har tilsammen mere end 10M kr. investeret som kunder.

Anders Hartmann

CEO

Jeppe Blom-Hansen

Head of Investment Consultants

Frederik Strandhøj

Investment Consultant

Anders Ottzen Laurentiussen

Customer Success Manager & Pension Lead

Hans-Christian Helboe

Portfolio Manager

Mick Sayed Thimm

General Counsel & CCO

Niklas Brøndt Glarkrog

Corporate Finance & Strategy Associate

Julie Germann Petri

Studentermedhjælper

Mikkel Marius Winther-Lange

CMO

Philip Dahlstrøm

CTO

Nicolai Seerup

Lead Engineer

Morten Østerlund

Frontend Developer

Daniel Colunga Lyksbo

Digital Designer, UX/UI

Michael Albrechtslund

Bestyrelsesformand

Tanya Juul Kjær

Bestyrelsesmedlem

Christopher Hjelseth

Bestyrelsesmedlem

Henrik Busch

Bestyrelsesmedlem

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

En standardportefølje koster normalt 0,75 % i årlige omkostninger. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,60 %. En ansvarlig portefølje koster normalt 0,80 %, men hvis du kvalificerer dig til Norm Wealth, er din pris 0,65 %.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628