Louise, CRM manager
Kunde i Norm Invest

Virksomhed

Invester med din virksomhed

Investér din virksomheds likvide midler og få dem til at vokse. Investér med dit ApS, holdingselskab eller din enkeltmandsvirksomhed (VSO).

Kom i gang

Dine fordele ved Norm Invest

Vi har gjort det nemt og enkelt at investere din virksomheds overskydende likviditet. Investeringen er langsigtet, men fleksibel. Du kan nemlig til enhver tid sælge din investering og få pengene tilbage på din virksomhedskonto.

Stabilt højt afkast

Gennemsnitligt årligt afkast de sidste 10 år på 9,44 % ved høj risikoprofil

Tilpasset præcis til dig

Investér til en risiko der passer dig

En fair pris

Altid lave omkostninger på 0,60 % - 0,80 %

Historisk og simuleret afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidig afkast, som kan være negativ. Afkast for perioden 2014-2016 er et simuleret afkast baseret på det historiske afkast i de finansielle indeks, som Norm Invests modelporteføljer søger at spejle. Det gennemsnitlige årlige afkast er opgjort inden investeringsomkostninger. Der er altid omkostninger forbundet med investering, hvilket vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Nobel­prisvindende investerings­model

Vi benytter den anerkendte og nobelprisvindende Markowitz-model, som benyttes over hele verden. Det sikrer, at du får det bedst mulige afkast til den lavest mulige risiko.

Også på mobilen

Følg dine investeringer i Norm app’en

Scan QR-koden
og download appen

Er du klar til at komme i gang med en moderne investerings­løsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

En standardportefølje koster normalt 0,75 % i årlige omkostninger. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,60 %. En ansvarlig portefølje koster normalt 0,80 %, men hvis du kvalificerer dig til Norm Wealth, er din pris 0,65 %.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628