Lise, salgskonsulent
Kunde i Norm Invest

Privat

Investering med lave omkost­ninger

Investér med en digital formueplejeløsning. Start med en gratis investeringsplan.

Kom i gang

Dine fordele ved Norm

Hos Norm Invest sammensætter vi en portefølje til dig - vi hjælper dig igang og vi overvåger din investering for dig.

Stabilt afkast

Gennemsnitligt årligt afkast de sidste 10 år på 9,44 % ved høj risikoprofil

Din risiko

Investér til en risiko der passer dig

En fair pris

Altid lave omkostninger på maksimalt 0,69 % til Norm Invest

Historisk og simuleret afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidig afkast, som kan være negativ. Afkast for perioden 2014-2016 er et simuleret afkast baseret på det historiske afkast i de finansielle indeks, som Norm Invests modelporteføljer søger at spejle. Det gennemsnitlige årlige afkast er opgjort inden investeringsomkostninger. Der er altid omkostninger forbundet med investering, hvilket vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Fokus på ansvarlighed

Hos os kan du enten vælge mellem vores standard- eller ansvarlige porteføljer. Med vores ansvarlige porteføljer kan du investere med dine værdier i behold. Læs mere.

Nobel­prisvindende investerings­model

Vi benytter den anerkendte og nobelprisvindende Markowitz-model, som benyttes over hele verden. Det sikrer, at du får det bedst mulige afkast til den lavest mulige risiko.

Også på mobilen

Følg din investering i Norm app’en

Scan QR-koden
og download appen

Nem og hurtig opret­telse

Vi har gjort det nemt og simpelt at investere via Norm Invest. Vi klarer din oprettelse hurtigt, så du kan komme i gang.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628