Månedsopsparing
Sæt din investering på autopilot med månedsopsparing

Vi har gjort det nemt at investere hos Norm Invest. Uanset om du ønsker at investere en gang eller fast hver måned. Vi klarer din oprettelse hurtigt, så du kan komme i gang.

Så nemt er det

Hos Norm Invest investerer vi for dig, så du slipper for at bekymre dig om det. Når du har opsat din faste overførsel, kører det hele automatisk. Vi sammensætter en portefølje til dig, hjælper dig i gang og overvåger din investering for dig.

Få en investeringsplan

Svar på en række spørgsmål og se din personlige risikoprofil, som vi tager udgangspunkt i, når vi rådgiver dig om dine investeringer. Det er gratis og uforpligtende.

Opret en konto

Du får din egen investeringskonto i vores partnerbank, Saxo Bank. Du kan enten indbetale én gang eller løbende, f.eks. som en månedsopsparing. Vi investerer automatisk for dig ud fra din risikoprofil.

Overfør startindskud

Du kan komme i gang fra 10.000 kr. Hvis du sætter en fast månedlig overførsel op, investerer vi automatisk for dig løbende.

Du sænker din risiko ved at investere hver måned

Når du investerer løbende, spreder du din risiko over tid. “Køb billigt, sælg dyrt” - har du hørt det før? Statistik viser, at de færreste lykkedes med netop det, hvorfor det bedste er at investere løbende. I et tempo, der passer dig. Så køber du dig ind, både når markedet er højt og lavt.

Følg dine investeringer i Norm app’en

Vores app giver dig et nemt overblik over din investering. Den er designet med brugervenlighed i tankerne, så du hurtigt og enkelt kan se, hvordan dine investeringer klarer sig.

Scan QR-koden
og download appen
Kom i gang med en moderne investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628