Lise, salgskonsulent
Kunde i Norm Invest

Investering

Investering med lave omkostninger

Investér med en digital formueplejeløsning. Start med en gratis investeringsplan.

Gratis investeringsplan

Dine fordele ved Norm

Hos Norm Invest sammensætter vi en portefølje til dig - vi hjælper dig igang og vi overvåger din investering for dig.

Stabilt højt afkast

Gennemsnitligt årligt afkast de sidste 10 år på 9,44 % ved høj risikoprofil

Din risiko

Investér til en risiko der passer dig

En fair pris

Altid lave omkostninger på 0,60 % - 0,80 %

Historisk og simuleret afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidig afkast, som kan være negativ. Afkast for perioden 2014-2016 er et simuleret afkast baseret på det historiske afkast i de finansielle indeks, som Norm Invests modelporteføljer søger at spejle. Det gennemsnitlige årlige afkast er opgjort inden investeringsomkostninger. Der er altid omkostninger forbundet med investering, hvilket vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Ansvarlig investering

Hos os kan du vælge mellem vores standard- og ansvarlige porteføljer. Med vores ansvarlige porteføljer kan du investere med dine værdier i behold. Læs mere.

Også på mobilen

Følg dine investeringer i Norm app’en

Scan QR-koden
og download appen

Nem og hurtig oprettelse

Vi har gjort det nemt og simpelt at investere via NORD.investments. Vi klarer din oprettelse hurtigt, så du kan komme i gang.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

En standardportefølje koster normalt 0,75 % i årlige omkostninger. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,60 %. En ansvarlig portefølje koster normalt 0,80 %, men hvis du kvalificerer dig til Norm Wealth, er din pris 0,65 %.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628