ETF
Investering i  ETF’er giver stor spredning til lave omkostninger

Skal du i gang med at investere, så kan ETF’er være en god mulighed. Investering i ETF'er giver nemlig en bred risikospredning og interessen er steget gevaldigt i Danmark.

Tænk langsigtet og følg markedets udvikling

Passiv investering er en langsigtet strategi designet til at følge markedets naturlige udvikling. Ved at investere i en bred portefølje, som spejler markedsindekser, kan du drage fordel af markedets samlede vækst over tid, uden behov for konstant overvågning og justering.

Læs mere
Fordele ved ETF’er

Fordelen ved ETF'er er, at de har meget lave årlige omkostninger (har årlige omkostninger helt ned til 0,05 %) samtidig med at du opnår stor spredning på din investering.

Lave omkostninger

Ved at vælge en investeringsløsning med ETF'er hos Norm Invest sikrer du dig investeringer med minimale omkostninger, hvilket betyder at mere af dit afkast bliver i din lomme. Vores effektive, digitale platform reducerer unødvendige udgifter, så du kan investere klogere og spare mere.

Stor spredning

Med investering i ETF'er gennem Norm Invest opnår du bred diversificering på tværs af forskellige markeder og aktivklasser, hvilket reducerer din risiko betydeligt. Denne strategi giver dig mulighed for at udnytte vækstmuligheder globalt, samtidig med at du bevarer en stabil og balanceret portefølje.

Følger markedets afkast

Vores ETF-strategi hos Norm Invest er designet til at spejle markedets generelle afkast, hvilket giver en solid og pålidelig investering. Ved at følge markedet tæt sikrer vi, at din investering drager fordel af de overordnede økonomiske tendenser, samtidig med at den bevarer en stærk risikostyring.

Følg dine investeringer i Norm app’en

Vores app giver dig et nemt overblik over din investering. Den er designet med brugervenlighed i tankerne, så du hurtigt og enkelt kan se, hvordan dine investeringer klarer sig.

Scan QR-koden
og download appen
Er du klar til at komme i gang med en ETF-baseret investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628