Om beregneren

Beregningen af den forventede porteføljeværdi er baseret på den højest forventede værdi med 90 % sandsynlighed for porteføljen i Norm Invests risikoprofil med ekstra høj risiko.

Oplysninger om det forventede afkast kan ikke anses som en pålidelig indikator for den fremtidige kursudvikling, ligesom grafen over forventede afkast ikke kan anses som en pålidelig indikator for fremtidige afkast. Afkastet er beregnet før skat, som kan afhænge af den enkelte investors individuelle situation. Det forventede afkast er også vist uden omkostninger, men der er altid omkostninger forbundet med investering, og disse omkostninger vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Bonuskampagne
Vi har en
velkomstgave til dig

Vi har gjort det nemt for alle at investere. Men det kan stadig være svært at tage springet. Derfor har vi en lille gave til dig som ny kunde hos os. Hvis du følger linket og investerer minimum 30.000 kr. i 30 dage, giver vi dig 1.000 kr. til at komme i gang med at investere.

Hvad skal jeg gøre?

Du skal blot oprette dig som ny kunde ved at følge linket og overføre minimum 30.000 kr., som du holder på din konto i minimum 30 dage. Derefter overføres de 1.000 kr. kr. automatisk til din konto i starten af den kommende måned.

Opret en konto

Opret en konto ved at trykke på knappen i toppen af siden (Få 1000 kr. gratis i dag).

Indbetal

Overfør minimum 30.000 kr. og hold dem på din konto i minimum 30 dage.

Modtag din bonus

Du modtager 1.000 kr. på din Norm konto.

Kom i gang med en moderne investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

Du sænker din risiko ved at investere hver måned

Når du investerer løbende, spreder du din risiko over tid. “Køb billigt, sælg dyrt” - har du hørt det før? Statistik viser, at de færreste lykkedes med netop det, hvorfor det bedste er at investere løbende. I et tempo, der passer dig. Så køber du dig ind, både når markedet er højt og lavt.

Beregner

Se hvad dine penge kan blive til

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Få en gratis investeringsplan med udgangspunkt i din personlige risikoprofil:

Gratis investeringsplan
Vi hjælper dig i gang

Anders Ottzen

Jeg sidder klar til at hjælpe dig på telefonen 7196 9628.

Ring på 7196 9628

Frederik Strandhøj

Book en introduktion med mig eller mine kolleger.

Book introduktion

Anders Hartmann

Tilmeld dig mit webinar og få styr på det hele.

Tilmeld webinar

FAQ

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628