Vi tilbyder
Investering med ro i maven

Norm Invest tilbyder en nem, ærlig og billig investeringsløsning. Vores tilgang kombinerer moderne teknologi og en prisvindende investeringsmodel. Vi afklarer, hvor risikovillig du er, og giver dig en personlig investeringsplan. Med udgangspunkt i netop din plan investerer vi automatisk for dig og overvåger løbende dine investeringer. Sådan sikrer vi dig det bedst mulige afkast i forhold til den risiko du ønsker, så du har ro i maven og kan bruge din tid på noget andet end investering.

✅      Testvinder - højeste afkast

Norm Invest er blevet kåret til bedst i test af Euroinvestor i 2024 med det højeste afkast

Investering for private

Investér dine frie midler og giv din formue mulighed for at vokse.

Investering for virksomheder

Investér med dit ApS, holdingselskab eller din enkeltmandsvirksomhed (VSO).

Pension

Investér din aldersopsparing, rate- eller kapitalpension.

Måneds­opsparing

Opsæt en fast månedlig overførsel, så hjælper vi med at investere dem og holder øje med udviklingen for dig.

Norm Wealth

Til dig med en formue på mindst 2 mio. kr. Du får lave omkostninger og en dedikeret personlig kontaktperson.

Ansvarlig investering

Investér med dine værdier i behold. Få en portefølje, der tager hensyn til klima, mennesker og resten af verden.

Dine fordele ved Norm Invest

Vi har ikke egne investeringsprodukter og får ikke provision for at pege på andres produkter. Vi sammensætter derimod porteføljer bestående af markedets bedste investeringsprodukter. Det kan vi, fordi vi rådgiver uden interessekonflikter.

Stabilt højt afkast

Gennemsnitligt årligt afkast de sidste 10 år på 9,44 % ved høj risikoprofil

Personlig risikoprofil

Med Norm Invest kan du investere til en risiko, der passer præcis til dine behov og præferencer.

En fair pris

Altid lave omkostninger på maksimalt 0,69 % til Norm Invest

Historisk og simuleret afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidig afkast, som kan være negativ. Afkast for perioden 2014-2016 er et simuleret afkast baseret på det historiske afkast i de finansielle indeks, som Norm Invests modelporteføljer søger at spejle. Det gennemsnitlige årlige afkast er opgjort inden investeringsomkostninger. Der er altid omkostninger forbundet med investering, hvilket vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Følg dine investeringer i Norm app’en

Vores app giver dig et nemt overblik over din investering. Den er designet med brugervenlighed i tankerne, så du hurtigt og enkelt kan se, hvordan dine investeringer klarer sig.

Scan QR-koden
og download appen
Kom i gang med en moderne investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628