Louise, CRM manager
Kunde i Norm Invest

Vi tilbyder

Investering med ro i maven

Norm Invest tilbyder en nem, ærlig og billig investeringsløsning. Vores tilgang kombinerer moderne teknologi og en prisvindende investeringsmodel. Vi afklarer, hvor risikovillig du er, og giver dig en personlig investeringsplan. Med udgangspunkt i netop din plan investerer vi automatisk for dig og overvåger løbende dine investeringer. Sådan sikrer vi dig det bedst mulige afkast i forhold til den risiko du ønsker, så du har ro i maven og kan bruge din tid på noget andet end investering.

Kom i gang

Privat

Investér dine frie midler og giv din formue mulighed for at vokse.

Virksomhed

Investér med dit ApS, holdingselskab eller din enkeltmandsvirksomhed (VSO).

Pension

Investér din aldersopsparing, rate- eller kapitalpension.

Måneds­opsparing

Opsæt en fast månedlig overførsel, så hjælper vi med at investere dem og holder øje med udviklingen for dig.

Norm Wealth

Til dig med en formue på mindst 2 mio. kr. Du får lave omkostninger og en dedikeret personlig kontaktperson.

Ansvarlig investering

Investér med dine værdier i behold. Få en portefølje, der tager hensyn til klima, mennesker og resten af verden.

Fokus på ansvarlighed

Hos os kan du enten vælge mellem vores standard- eller ansvarlige porteføljer. Med vores ansvarlige porteføljer kan du investere med dine værdier i behold. Læs mere om ansvarlig investering hos Norm Invest.

Dine fordele ved Norm Invest

Vi har ikke egne investeringsprodukter og får ikke provision for at pege på andres produkter. Vi sammensætter derimod porteføljer bestående af markedets bedste investeringsprodukter. Det kan vi, fordi vi rådgiver uden interessekonflikter.

Stabilt højt afkast

Gennemsnitligt årligt afkast på 9,44 % over de sidste 10 år ved høj risikoprofil

Tilpasset netop dig

Den størst mulige spredning, der giver den lavest mulige risiko afhængig af din personlige risikoprofil

En fair pris

Altid lave omkostninger på 0,60 % - 0,80 %

Historisk og simuleret afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidig afkast, som kan være negativ. Afkast for perioden 2014-2016 er et simuleret afkast baseret på det historiske afkast i de finansielle indeks, som Norm Invests modelporteføljer søger at spejle. Det gennemsnitlige årlige afkast er opgjort inden investeringsomkostninger. Der er altid omkostninger forbundet med investering, hvilket vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Også på mobilen

Følg dine investeringer i Norm app’en

Scan QR-koden
og download appen

Er du klar til at komme i gang med en moderne investerings­løsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

En standardportefølje koster normalt 0,75 % i årlige omkostninger. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,60 %. En ansvarlig portefølje koster normalt 0,80 %, men hvis du kvalificerer dig til Norm Wealth, er din pris 0,65 %.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628