Om beregneren

Beregningen af den forventede porteføljeværdi er baseret på den højest forventede værdi med 90 % sandsynlighed for porteføljen i Norm Invests risikoprofil med ekstra høj risiko.

Oplysninger om det forventede afkast kan ikke anses som en pålidelig indikator for den fremtidige kursudvikling, ligesom grafen over forventede afkast ikke kan anses som en pålidelig indikator for fremtidige afkast. Afkastet er beregnet før skat, som kan afhænge af den enkelte investors individuelle situation. Det forventede afkast er også vist uden omkostninger, men der er altid omkostninger forbundet med investering, og disse omkostninger vil have en negativ påvirkning på det faktiske afkast.

Louise, CRM manager

Kunde i Norm Invest

Vi tager hånd om din investering

Automatisk investering til lave omkostninger

Over 10.000 danskere har allerede valgt os

Investering for private, virksomheder (bl.a. VSO) og pension

Finanstilsynet
Godkendt fondsmæglerselskab
85.000
Gratis investeringsplaner
2,2 milliarder
Investeret for vores kunder

Finanstilsynet

Godkendt fondsmæglerselskab

+ 85.000

Gratis investeringsplaner

2,2 milliarder

Investeret for vores kunder

Testvinder - højeste afkast

Norm Invest er blevet kåret til bedst i test af Euroinvestor i 2024 med det højeste afkast.

Sådan virker Norm Invest

1

Få en professionel investeringsplan

Svar på en række spørgsmål og se din personlige investeringsplan som vi tager udgangspunkt i, når vi investerer for dig.

2

Vi investerer automatisk for dig

Dine indbetalinger bliver automatisk investeret i ETF’er med aktier i over 6.500 forskellige virksomheder samt stats- og virksomhedsobligationer.

3

Slap af og følg din investering i app’en

Vi sørger for køb, salg og alt det praktiske. Vi holder løbende øje med din investering og sørger for, at den passer til din investeringsplan.

En professionel investeringsplan præcis til dig og din situation

Mere end 85.000 danskere har allerede fået en investeringsplan hos os. Det er gratis og uforpligtende.

Se hvad det kan blive til

Beregn dine penges potentiale

Beregn dine penges potentiale

Få en gratis investeringsplan med udgangspunkt i din personlige risikoprofil:

Gratis investeringsplan

Sådan virker Norm Invest

Din personlige investeringsplan

Svar på en række spørgsmål og se din personlige investeringsplan, som vi tager udgangspunkt i, når vi investerer for dig. Du bliver investeret i en global portefølje af ETF'er med aktier i tusindvis af selskaber og obligationer. Hvis du ønsker det, kan du vælge en ansvarlig investering, der tager ekstra hensyn til klima, mennesker og resten af verden.

Vi investerer automatisk for dig

Du får din egen investeringskonto i vores partnerbank, Saxo Bank. Du kan enten indbetale én gang eller løbende, f.eks. som en månedsopsparing. Vi investerer automatisk for dig, når du sætter penge ind.

Slap af og lad os klare alt det kedelige

Vi holder løbende øje med din investering og sørger for, at den passer til din investeringsplan. Vi udvælger de bedste ETF'er i forhold til omkostninger, skat, mv., og sørger for køb, salg og alt det andet praktiske. Du kan følge udviklingen i din Norm app, og hvis du har spørgsmål, er vi altid til at få fat på.

Lidt om os

Hvad gør Norm Invest bedre?

Vi tror mere på data end mavefornemmelser

Vores investeringsstrategi bygger på en Nobelprisvindende model. I Norm Invest investerer vi bredt og langsigtet i ETF'er med aktier og obligationer, så du bliver investeret i tusindvis af virksomheder i hele verden. Det er faktisk sådan mange af verdens rigeste har investeret længe – vi har bare gjort metoden tilgængelig for alle.

Vi er på din side

Modsat andre i den finansielle branche har vi ikke egne investeringsprodukter, og vi tager ikke imod provision for at anbefale specifikke investeringer. Vi leverer ærlig rådgivning uden interessekonflikter, så du kan være sikker på at vi kun anbefaler de investeringer, der passer bedst til dig og din situation.

Investering med ro i maven

Vi holder løbende øje med din investering og sørger for, at den passer til din investeringsplan. Og hvis din situation skulle ændre sig, tilpasser vi sammensætningen af din investering. Vi sørger også for indberetning til Skat, så der er styr på det hele.

Faste lave omkostninger

Høje omkostninger risikerer at æde dit afkast når du investerer. Hos Norm Invest betaler du faste lave omkostninger på maksimalt 0,69 % om året.

Lige så sikkert som i banken

Læs mere

Norm Invest er et godkendt Fondsmæglerselskab under tilsyn af Finanstilsynet. Dine værdipapirer bliver opbevaret på din egen konto i vores partnerbank, Saxo Bank. Dine penge er beskyttet af Garantiformuen, og dine værdipapirer tilhører stadigvæk dig, hvis vi eller Saxo Bank må lukke.

Ingen binding og hurtig udbetaling

Når du skal bruge dine penge, er det nemt at sælge nogle af eller alle dine investeringer hos os. Der er ingen bindingsperiode. Der går højst 48 timer fra du beslutter dig for at sælge, til vi sælger for dig. Og der går højst et par dage, før pengene står på din konto.

Få en investeringsplan på 5 min.

Vi stiller dig nogle spørgsmål og laver en plan for hvordan du bør investere.  Måske er passiv investering det rigtige for din økonomi.

1

Skan QR koden

2

Svar på spørgsmålene

3

Få din plan

Vi tilbyder

Den nemmeste investerings­løsning for alle

Privat

Investér dine frie midler og giv din formue mulighed for at vokse.

Virksomhed

Investér med dit ApS, holdingselskab eller din enkeltmandsvirksomhed (VSO).

Pension

Investér din aldersopsparing, rate- eller kapitalpension.

Månedsopsparing

Opsæt en fast månedlig overførsel, så hjælper vi med at investere dem og holder øje med udviklingen for dig.

Norm Wealth

Til dig med en formue på mindst 2 mio. kr. Du får lave omkostninger og en dedikeret personlig kontaktperson.

Ansvarlig investering

Investér med dine værdier i behold. Få en portefølje, der tager hensyn til klima, mennesker og resten af verden.

Tag en snak med os

Vi hjælper dig i gang

Diltag i et gratis webinar og bliv klar til at investere

Se kommende Webinar

Book en introduktion til Norm Invest

Se kommende Webinar

Anders Ottzen

Jeg sidder klar til at hjælpe dig på telefon 7196 9628.

Ring på 7196 9628

Frederik Strandhøj

Book en introduktion med mig eller mine kolleger.

Book introduktion

Jeppe Blom-Hansen

Tilmeld dig mit webinar og få styr på det hele.

Tilmeld webinar

Også på mobilen

Følg dine invest­­eringer i Norm app’en

Scan QR-koden
og download appen

Er du klar til at komme i gang med en moderne investeringsløsning?

Hos os behøver du ikke være ekspert for at komme i gang. Vi har gjort det nemt. Men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for os.

Har du andre spørgsmål?

Hvordan er jeg sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis vi eller Saxo Bank måtte lukke.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

Du betaler maksimalt 0,69 % i årlige omkostninger til Norm Invest. Hvis du har mindst 2 mio. kr. investeret, kvalificerer du dig til Norm Wealth, og så er din pris 0,33 % om året. Gælder for investeringer både via private, frie midler samt for investering via et selskab. Priserne er udregnet på basis af en 10-årig investering.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
+45 7196 9628
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!