Michael, direktør
Kunde i Norm Invest

Priser

En god løsning til en fornuftig pris

Kun 0,60 - 0,80 % i totale årlige omkostninger

Kom i gang

Enkel og transparent prissætning

Angiv dit investeringsbeløb i vores omkostningsberegner for at få et klart overblik over dine samlede omkostninger. Hos Norm Invest får du lave priser og fuld gennemsigtighed - vi har ingen skjulte gebyrer.

Den bedste måde at forbedre dit afkast

En af de sikreste veje til højere afkast er lavere omkostninger. Man investerer trods alt, for at opnå det højeste afkast. Jo mindre du betaler i omkostninger, desto flere penge havner i din lomme. Hvad der er sparet, er tjent.

En lav, samlet pris

Vores priser indeholder omkostninger til Norm Invest, Saxo Bank og de fonde man bliver investeret i - ja, faktisk alle omkostninger. Det gør det nemt for dig, at vide, hvad du betaler. De totale årlige omkostninger er baseret på en 10-årig tidshorisont, for en balanceret profil med middel risiko. Herudover antages det at 3 % af porteføljen årligt rebalanceres. Har dine investeringer en længere tidshorisont, så bliver din pris endnu lavere.

Ovenstående omkostninger opkræves automatisk og månedsvis på din konto I Saxo Bank, på nær gebyr for ordreformidling, handelsomkostninger og valutavekslingsgebyrer, der opkræves ved handler. Derudover fragår fondsomkostninger direkte I fondene. Priser er altid inklusiv moms.

Få en gratis investeringsplan med udgangspunkt i din personlige risikoprofil:

Gratis investeringsplan

FAQ

Har du andre spørgsmål?

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

Alt er inkluderet i prisen. Der er ingen skjulte omkostninger.

Hvad investerer jeg i?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat i op til ti udvalgte ETF'er. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud.

Hvad koster det?

En standardportefølje koster 0,60 - 0,75 % i årlige omkostninger. En ansvarlig portefølje koster 0,80 %.

Hvordan beskattes min investering?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med Skat. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Du kan altid sælge hele, eller en del af, din portefølje. Den bliver solgt samme dag som du kontakter os (senest næstkommende bankdag). Derefter kan du overføre pengene til den konto, du ønsker.

Se flere spørgsmål og svar
Kom i gang
Ring til os:  
+45 71969628
Chat med os!
+45 7196 9628